1. Nume

  Numele caracterelor, breslelor sau a shopurilor nu trebuie sa fie ofensatoare, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare.

  Nu folositi caractere cu nume care contin "GM", "GA", caractere care au numele derivat din numele game masterilor acestui joc ca de exemplu "T0x1c", "DoNigga".

  Acest lucru este interzis cu desavarsire indiferent de motivul avut la crearea acestui caracter. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2GoodTimes, le vor fi banate conturile fara a fi atentionati.2. Comportamentul general

  Te rugam sa tii cont ca trebuie sa pastrezi un comportament decent si civilizat. Daca esti insultat, amenintat sau primesti mesaje nedorite de la un alt jucator, te rugam sa contactezi pe pagina de Facebook si sa ne trimiti un print screen cu dovada.

  Apelarea fara motiv a unui Game Master, in cazul in care se repeta succesiv, poate fi sanctionata cu block chat.

  Nu dati mesaje stafului cu intrebari la care se gasesc raspunsuri pe site/wiki. Aveti la fiecare mob in parte info drop in joc. Acolo puteti vedea ce dropeaza fiecare, fara sa intrebati stafful.

  In discutiile cu GM/H pastrati un minim de decenta si respect. Nu incepeti discutiile cu apelative de genul "ba", "wa", etc. Incepeti discutia cu intrebarile directe, fara sa asteptati raspunsul la salut, sau sa intrebati daca puteti pune o intrebare.
3. Reclama

  Orice nume folosit pe chat/pm ce face referire la alt server de metin se pedepseste cu block chat.

  Daca vreti sa faceti negot de pe un server pe altul puteti scrie "Dau acolo pe aici" sau invers.

  Orice tentativa de vanzare/cumparare pe bani reali v-a fi sanctionata cu banarea contului.3. Folosirea bug-urilor

  Daca descoperi un bug, raporteaza-l staff-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.
4. Inselatoria

  Decriptarea si hacking-ul clientului de conectare, site-ului sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise.

  Incercarile de inselare a oricarui membru al staff-ului in legatura cu platile dumneavoastra vor fi considerate inselatorie si vor avea ca sanctiune banarea permanenta a conturilor dumneavoastra.

  Orice tentativa de inselatorie sau furt este considerata o lipsa de educatie si de maturitate, reprezentand o persoana lipsita de moravuri.5. Conturi

  Este de datoria dvs. sa va asigurati ca datele contului sunt in siguranta!!!

  Nu dati nimanui userul si parola de la cont!

  Nu stocati parolele in fisiere tip *.doc, *.txt pe calculator. In eventualitatea infestarii cu un keylogger acestea vor fi pierdute.

  Nu acceptati de la alte persoane pe care nu le cunoasteti in persoana poze, coduri, programe, link-uri, etc. Exista riscul ca ele sa contina virusi, keylogers, troiani, worms, etc.

  Faceti printscreen cu cei care incearca sa va dea cheaturi, coduri si altele. 95% din cazuri sunt simple programe care nu fac altceva decat sa le trimita celor care va dau programul, parola si userul contului dvs.

  Nu introduceti datele de logare pe care le folositi pe Metin2GoodTimes nicaieri altundeva infara de site-ul si clientul nostru.

  Asigurati-va ca emailul dumneavoastra este valid si are o parola schimbata recent.

  Nu este vina noastra ca v-a fost "spart" contul si nici nu putem impiedica acest lucru deoarece in 90% din cazuri, dumneavoastra dati informatii despre cont sau folositi aceleasi date de logare cu alte servere slab securizate sau facute strict pentru a colecta conturi.

  Echipa Metin2GoodTimes nu-ti va cere niciodata datele de logare (login, parola).
6. Helper

  Helper sau prescurtarea din joc [H], este jucatorul ales pentru a ajuta alti jucatori incepatori pe server sa descopere mai usor particularitatile serverului.
  Ei fac aceasta activitate benevol pe caracterele lor de joc si au urmatoarele atributii:

  Ajuta jucatorii noi de pe server pentru o acomodare mai usoara cu serverul.

  Raspund la mesajele personale care tin strict de joc si pot ignora sau raporta mesajele deranjante sau ofensatoare.

  Sunt obligati sa pastra un limbaj civilizat in orice situatie indiferent daca interlocutorul nu manifesta un minim grad de civilizatie si bun simt, altfel v-or fi penalizati.

  In cazul in care un helper nu manifesta un limbaj corespunzator sau folosesc expresii vulgare sau ofensatoare si acestia vor putea fi trasi la raspundere si ca o sanctiune ulterioara, gradul de helper poate fi inlaturat la decizia staff-ului.

  Acestia desfasoara o activitate foarte utila pentru noii jucatori si astfel prin prezentul regulament este interzis:


  Helperul va fi contactat pentru a va ajuta doar in momentul in care nu gasiti solutia pe site sau wiki. Daca solutia se gaseste pe una din platforme, helperul va poate face trimitere printr-un simplu link, pentru o mai mare eficienta.

  Contactarea Helperul prin mesaje personale sau chat cu mesaje inutile pentru a deranja sau a face helperul sa reactioneze in asa fel incat acesta sa poata fi raportat pe site pentru injurii.

  Sunt interzise de asemenea mesajele jignitoare sau ofensatoare adresate helperilor. Ele vor fi tratate conform celorlalte puncte din prezentul regulament.

  Sunt interzise de asemenea mesajele menite sa "testeze" cunostintele helperilor in materie de Metin2. Acestia nu sunt obligati sa cunoasca metin2 la perfectie ci doar anumite particularitati ale serverelor noastre, sa fie la curent cu noutatile si modificarile regulamentului si ale modului de joc(implementari noi ca si mobi, harti, iteme, etc)

  Crearea de noi caractere menite a jigni sau ofensa helperii poate aduce la ban permanent pe IP.


  Reclamatiile aduse helperilor se vor face prin discutii postate in intregul continut. Discutiile postate partial vor fi ignorate.